Büszkék vagyunk arra, hogy minden ügyfelünknek azt nyújtjuk, amivel a legnagyobb hasznot tudjuk biztosítani. Ezt azzal érjük el, hogy termékeinket minden esetben maximálisan az ügyfél igényeihez igazítjuk.

Ügyfeleinket az alábbi szolgáltatásokkal tesszük elégedetté:

  • Folyamatfelmérés, elsősorban az ügyfél kulcsfelhasználóinak interjúzásával és helyszíni vizsgálatokkal
  • Rendszerszervezés, architektúra kialakítása, igények listázása és priorizálása a kulcsfelhasználókkal együtt
  • Alkalmazásfejlesztés iteratív módon, kétheti ciklusokban, úgy, hogy az ügyfél minden két hét után használható, jól láthatóan fejlődő terméket kap
  • Oktatás workshop jelleggel, amelynek során kollégáink bemutatják és elmagyarázzák a rendszer működését, majd az ügyféltől érkező visszajelzés alapján tovább finomítjuk és hangoljuk az alkalmazást
  • Támogatás minden elérhető csatornán, távolról történő hibajavítás, karbantartás, és frissítés
  • Szerverüzemeltetés, akár a mi szerverparkunkban, akár az ügyfél által kijelölt helyen

Projektjeink során a manapság rendkívül elterjed Agile módszertanokat használjuk, amelyek gondoskodnak arról, hogy az ügyféligények maradéktalanul le legyenek fedve a projekt végén. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy alkalmazásainkat mindig finomítjuk, lépésről lépésre haladunk, és ebbe a folyamatba az első pillanattól kezdve bevonjuk ügyfeleinket is. A szerződés aláírásától számított két héten belül megkezdődik a tesztüzem, vagyis ekkor már használható terméket adunk át. Technológiánknak köszönhetően új fejlesztéseinket automatikusan átvezetjük meglévő rendszereinkbe is, tehát alkalmazásaink szabad szemmel jól látható fejlődésen mennek át, organikusan növekedve és alkalmazkodva ügyfeleink változó igényeihez.

Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra és támogatásra. Az oktatás a mi szótárunkban nem azt jelenti, hogy mi tanítunk, az ügyfél pedig hallgat, hanem egy interaktív, műhely-szerű összejövetelt, amelyen közösen tesszük a folyamatokat hatékonyabbá, biztonságosabbá, hibamentesebbé. A támogatás fogalmába pedig beleértjük azokat az apró módosításokat, amik felteszik az i-re a pontot, és az alkalmazás használatát nem csupán hasznossá és könnyűvé, de egyenesen élvezetessé teszik.