Alkalmazásaink jellemzően három részből állnak:
  1. Adattároló és -feldolgozó
  2. Webes felület
  3. Okostelefonra és tablet-re készült alkalmazás

Az adattároló és -feldolgozó szerepe elsődlegesen az, hogy a bekövetkező eseményekről értesítse az illetékeseket. Például egy megrendelésről a kereskedőket, egy raktári mozgatás szükségességéről a raktárosokat, vagy egy meghibásodásról a szerelőket. Ez bizonyos értelemben a rendszer “lelke”, hiszen ez gondoskodik arról, hogy az információ villámgyorsan eljusson a megfelelő helyekre.

Az adattároló és -feldolgozó második feladata, hogy hídként összekösse a vállalatirányítási rendszert és az okostelefonokat. Jellemzően az úton lévő kollégának nincs szüksége minden adatra, ráadásul a mobilinternetnek költsége is van, létfontosságú tehát, hogy a vállalatirányítási rendszerből (vagy más külső rendszerből) csak a számára fontos adatokat lássa, azokat viszont késedelem nélkül.


A webes felület elsősorban a back-office munkatársak számára van, olyan adatok rögzítésére való, amik az okostelefonnal vagy tablettel felszerelt kollégák hasznára vannak, de nem a vállalatirányítási rendszerből, vagy más külső rendszerből származnak. A rendszergazdák és más emelt jogosultságú felhasználók is ezen a felületen keresztül végzik a dolgukat, mint például az új felhasználók hozzáadása, vagy a biztonsági mentések készítése.
Az okostelefonra és tabletre készült alkalmazás az utazó kollégák munkáját teszi könnyebbé és hatékonyabbá. A legolcsóbb párezer forintos okostelefontól elkezdve a csúcstechnológiát képviselő, laptopokat megszégyenítő tabletig bármit lehet használni. Alkalmazásaink a felhasznált technológiának köszönhetően a legszerényebb képességekkel rendelkező készüléken is zökkenőmentes, gyors felhasználó élményt biztosítanak.